Post by lanthnutroverlo on Mar 12, 2022 7:39:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Генератор чіт-коду монет ▞▞▞
▞▞▞ Sand Balls - Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Англійсько-Український Словник - Diasporiana
A Boy and His Blob · A Bug's Life (відеогра) · A Line in the Sand ... AFL Premiership 2005: The Official Game of the AFL Premiership · AFL Premiership 2006
Все добре, так, просто добре! У ньому є багато доповнень, але якщо ви не проти, чудово! Інша справа, що коли ви отримуєте винагороду, нову вантажівку чи новий дизайн м’ячів, ви не можете їх зібрати, опція збирання не працює, і ви закінчуєте натискати варіанти «втратити» або «ні, дякую», тому що хочете продовжувати грати і не бути на цій ролі вічно. Тож...це вирішувати вам, якщо ви шукаєте гру, яка проходить добре, або більш об’єктивні ігри з більшою кількістю причин грати не лише на скидання м’ячів у вантажівку!
RockItGames.delivery, Created by Laika Play in Puzzle. ... Файна доставка: Кріль Василь is a free Puzzle game. ... Sand Balls - Puzzle.
Дуже гарна і висока гра, але піщані кульки дуже високого рівня no100 високого рівня
Дуже сильно глючить
Funning Game Time. Funning Game Time ... Profit Ball. Profit Ball ... Геймпад Razer Kishi for iOS Black (RZ06-03360100-R3M1). Razer. Razer. арт.: 5686373183
Changes to tutorial pages, moderation - Good-Tutorials
ок
Це дуже хороша гра, але в ній було більше реклами, тому я ставлю лише 4 зірки
Bubble Shooter Casual qeqf
😊😃🤩👍🙂
Sand Balls - Puzzle Game Teka-teki wqcm
THE FUTURE OF ECONOMIC MODELLING - ResearchGate
До рівня 707, коли кульки потрапляють до синьої вилки, достатньо місця для їх розміщення, але збій
Крута гра👍😃😄😀
Sand Balls - Puzzle Game Puzzle tst
гра дуже класна
Ігра непогана, але скільки ввімкнено інтернет-реклама включає в себе раз за разом, виходячи з того, що реклама ділиться так само, як грати, це пригнічено нервує... А коли потрібно не завжди брати участь... У тій рекламі постійно бере участь - 2 зірки
Дуже крута гра
Sand Balls - Puzzle Game Слагалице zlqq
0ad.desktop 0ad 0 A.D. A real-time strategy game of ancient ...
Весела гра, але, на жаль (я не впевнений, чи хтось має таку ж проблему), гра повільна або затримується, коли підключено Wi-Fi. Більшість кожного разу, коли виникає проблема і гра не відповідає, автоматично вимикається! Ваші оголошення також довгі й нав’язливі...дуже дратують! Тому я просто вимикаю свої дані, коли граю ... і після цього у мене немає проблем!!
Sand Balls - Puzzle Game پزل hjx
Це чудова гра, і мої діти завантажили її на інші мої пристрої. Я спробував її сам, і мені не подобається, що там так багато доповнень. Я знаю, що так ви заробляєте гроші, але мої діти не знають, що вони роблять, тому, будь ласка, використовуйте менше додавань. Дякую
Круть
Гра просто клас
Не можу грати. Він автоматично починається на середині рівня, смуга підрахунку м’ячів змінюється на секунду, а потім з’являється екран редактора, який закриває гру.
Щоразу після завершення рівня з'являється реклама. Більшість оголошень тривалістю 30 секунд або подібне. Дуже дратує частина X, щоб закрити певну рекламу є підробкою і примусово принести Play Store. Є заблоковані скриньки зі скарбами, вам потрібно переглянути рекламу, але кнопка «Ні, дякую» все одно приводить до оголошення. Невелика реклама приховує шлях у верхній частині на початку. Дуже дратівлива гра.
Details about Children Jigsaw Puzzle Irregular Shape Owl ...
Через деякий час етапи повторюються...
Це гра-головоломка для людей, які насправді не хочуть нічого вирішувати, але все одно хочуть відчувати, що вони чогось досягли. Це не комплімент, ця гра в основному служить платформою для просування більше реклами користувачеві. Після кожні 2 рівні, які складаються з простого перетягування пальцем вниз по екрану, ви отримуєте 30-секундну рекламу іншої гри, яку не можна пропустити. Мене ніщо так не злить, як перестати грати, щоб вони могли сказати мені, що я маю зіграти щось інше. Пропустити це.
ДУЖЕ ДОДАТКИ, як і кожен рівень, у який я граю, я отримую додавання (((Я ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ ДРУГУ
Юля лайк
Такеєєє
b> обертати лабіринт - ігри -головоломки з м'ячем - це весела гра -тренування для мозку, яка дає вам цікавий досвід нових ігор -головоломок,
Мені гра дуже схожа , а жоб не було реклами виключіть інтернет.
Шлях до багатьох оголошень. Нікуди не дійти, не подивившись дурної реклами.
Фууу, не гра а прога з рекламами!!!! Не рекомендую!!!!
Гра весела? Я вважаю? Це легко, але також може розчарувати (автоматична прокрутка рівня іноді призводить до довгої прямої лінії, яку я не можу скасувати, і залишає кульки позаду). Плюс? Унизу є реклама-банер ТА Оголошення, які не можна пропустити після кожного рівня, І коробки з винагородами для реклами І нові м’ячі та вантажівки для реклами... Забагато!! Також він попросив мене оцінити його після... 1 рівня? Що?? Я ледве познайомився з грою! Як я можу це переглянути?? Що завгодно.
ОГОЛОШЕННЯ!! Так багато реклами. Грати на рівні? Реклама Хочеш нову машину? Реклама Зазвичай мені подобаються ігри, незалежно від того, чи часто вони мають рекламу, але ви серйозно не можете грати в гру без реклами кожні п’ять секунд. Загалом гра дуже гарна, але реклама жахлива. Виправте це, і ваші рейтинги підвищаться, а також ваші користувачі. Спосіб зіпсувати задоволення.
Працює як сміття, гіперпростий ігровий процес швидко набридає. Звичайно, будучи мобільною грою, бездушні лушпиння, що маскуються під людей, що змусило цю штуку втиснути якомога більше реклами, наскільки це можливо. Майже після кожного рівня є реклама, реклама для перегляду, щоб отримати «безкоштовні подарунки», і навіть якщо ви відмовляєтеся це зробити, вона все одно просто відтворюватиме рекламу. Я припускаю на зло. У вас є стандарти. Ти краще за це. Вийдіть на вулицю, почитайте книгу. Не завантажуйте цю брехню.
Це класна гра, і вона дійсно допомагає швидко летіти! Однак у мене є кілька проблем з моїм Samsung Galaxy J4 Core (Android 8.1.0 Go): - Якщо на екрані багато кульок, гра починає трохи відставати. - Коли я відкриваю я отримую попередження, що програма може сповільнити роботу мого телефону. Якщо у мене є музичний плеєр, який відтворює музику, він випадковим чином закриється. - Якщо я граю в гру і переходжу на іншу програму, гра виходить з ладу, і мені доведеться переробляти рівень.
Реклама робить його майже неможливим. Так само, на ігровій дошці над необхідними учасниками є спливаюча реклама, кожен рівень закінчується заповнювальним відеорекламою, яку не можна пропустити, внизу є банер тощо. Те, у що я грав, здається чудовим, але я просто не можу зрозуміти, як це грає, тому що я так швидко виходжу з гри. Знищення реклами коштувало б мені 4 бакса, і я навіть не можу знати, чи воно того варте, тому що я дратуюсь і занадто швидко виходжу з гри через рекламу.
Хороша гра....але все ще є проблема з кнопкою безкоштовного подарунка не працює...і кнопкою оновлення автомобіля....і кнопкою 3 безкоштовних ключів.... працює лише деякий час...виправте, будь ласка.. .ads після кожного рівня. Ви могли б подумати, що після 1000 рівнів вони заспокоїться ... але ніооооо
Дійсно витрачає час (гарна річ), але автоматична прокрутка вбиває радість від цієї гри, тому, коли ви прокручуєте вгору, вона змушує вас опускатися, а іноді створює величезну лінію позаду прокрутки, змушуючи мене скинути гру. І ще одна річ, що ви повинні розблоковувати автомобілі, але якщо у вас немає Інтернету, ви змушені його втратити, я б поставив йому 1 зірку, але я відчуваю себе щедрим сьогодні і, будь ласка, виправте це. Бо це зіпсувало гру.
Ця гра хвилює лише рекламу. Я грав 5 рівнів і отримав першу нагороду. Однак "зберіть винагороду" так і не завантажився навіть після того, як я чекав 10 хвилин. Він майже відразу завантажив опцію «ні, дякую». Ця гра не хоче винагороджувати своїх гравців, їй потрібна лише реклама. Щоб закрити оголошення, вам навіть доведеться кілька разів натискати оголошення. Повна втрата часу.
Details about 1x TITANIUM Opal Stone Bar Dermal Piercing ...
Дуже класна гра!♥️♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰