Post by lanthnutroverlo on Mar 12, 2022 7:33:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hamster Cookie Factory ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hamster Cookie Factory IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много кристала хак ▞▞▞
▞▞▞ Hamster Cookie Factory 2022 version ▞▞▞
Дефинитивно вреди вашег времена, изазива зависност и забавна је на нивоу 29 и мислим да је то лепа, мирна и мирна игра, а посебно су ми се допали хрчци и начин на који праве колачиће! Али реклама вам лаже као и увек
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE แอ็กชัน spqr
игра је забавна. Графика је дивна!! Чини се да се мало понавља, али је одличан начин да се опустите.
апсолутно слатка, одлична механика игре и моја омиљена животиња, али, када Хансова икона указује на ствар коју треба да притиснемо, не истиче праве ствари, тако да се надам да могу пронаћи ову рецензију и поправити је, или бих могао да пошаљем извештај о грешци
Ја 💘 то је најслађа ствар икада, само 💘 хрчци су тако слатки да се не могу заситити
То је тако слатко!! Надам се да ће се ажурирати (ипак не форсирам)😊😍
досадно ми је
Волим игру, веома је слатка и интерактивна ❤
Сада апликације висе при учитавању странице... Уздах
Волите игру! Одличан убица времена, али добијам ово обавештење о новом ажурирању, али ми не дозвољава да га инсталирам
ова игра је тако здрава! анимација је тако глатка, и смирује ме када имам лош дан.
игра је прилично забавна, па ћу јој дати само 4 звездице
за мене уопште није квар и заиста уживам у слатком стилу
Преузео сам га, али се није учитао, а онда сам га неколико пута деинсталирао и поново инсталирао, али једноставно се није учитао
Хорбил
Мора да постоји више начина да добијете менаџере и валуту у игри! Није добро избалансиран и тешко је пролазити кроз нивое чим достигнете ниво 4 или 5.
Адорабле! Свиђа ми се стил који тече веома глатко, ова игра заслужује више преузимања и пажње. Свиђа ми се како лако можемо да прођемо кроз фазе.можете да урадите ажурирање када можете да обучете своје менаџере што би такође било веома слатко.
Здраво, неколико грешака је само желело да укаже. Знам да је ова игра вероватно недавно објављена или не тако давно, али неке ствари нису у потпуности преведене. На пример, када желите да промовишете хрчка и притиснете промоцију, приказаће се картица на корејском. Вероватно ћете то морати да поправите. Осим тога, то је одлична игра!
супер забавно!! волим ову игру. Никада нисам видео овако забавну игру када сам је први пут видео нисам заинтересован, али сам је онда пробао и била је супер забавна!
Hamster Cookie Factory Simulation qrog
Дуго се чекало на ово. Заиста уживам у томе.
ова игра је тако слатка .. имате много опција . фабрика . кућа .. сопствени рачунар и а. продавница
Веома слатко, али не могу да покренем рекламе за дупле награде.
тако је сладак да не знам да ли има реклама, али тако је диван да бих оценио 10/5
сама игра је супер слатка. Једноставан за учитавање и разумљив водич. Нема штете ако га инсталирате, вреди играти када одуговлачите.
Веома слатка игра тајкуна у стању мировања. Потребно је подешавање да нема подсетника за обавештења и подешавање клизача за јачину звука (музика је веома гласна)
Супер слатка игра! Нисам имао никаквих проблема до сада, а хрчци су тако слатки!! Оцените 10/10, тако слатко!
игра је тако слатка и забавна
Дивна и слатка игра, лака за играње. Нов је тако да ми још увек недостају неки нивои и додаци за њега, али с обзиром да је управо изашао, то је лепо. Најмање добра ствар у вези са тим су вероватно цене за плаћене опције попут уклањања реклама, што је претплата на 7 дана или месец, и то веома скупо! Вероватно би било боље смањити ове цене или их учинити трајним. Све у свему, веома лепа игра на коју можете провести мало времена. Једноставно није вредно трошења новца у овом тренутку. Само тако настави!
Скалирање од кикирикија постаје прави проблем након нивоа 30. Пре тога баланс је одличан, ако сте вољни да гледате рекламе онда можете да играте. Или је ажурирање постављено или након 30. нивоа престају да скалирају кикирики, али више не могу да добијем више од 10 одједном и треба ми стотине за надоградњу. На нивоу 39 треба ми још око 1200 кикирикија да аутоматизујем свој процес. 10 одједном. Уз правилно скалирање, игра се може поново играти, али је близу брисању.
волим ову игру, тако је слатка 😍
Одједном заостаје, само сам покренуо игру, не само да касни, она се зауставља када кликнем на оне изнад за надоградњу и стаје
Најгора игра икада😶
Hamster Cookie Factory Simulacijske igre kww
Морао сам деинсталирати и поново инсталирати изгубио сав напредак и сав новац потрошен у игри. да напредак није ресетован, дао бих 4 звездице. Апликација се срушила сваки пут када сам је покренуо, па сам морао да урадим чисту инсталацију да би прорадио. Немојте то радити јер ћете изгубити напредак
Fabryka ciastek dla chomików Symulacyjne snu
Слатка игра. Али питам се шта вам треба толико дуго (око 5 минута и још увек не ради) да се учитате у игрицу. Поновно отварање и принудно заустављање нису помогли
невероватно. Обично постоје неке карактеристике које разбијају игру и недостају преводи, али је тако мало у великој шеми ствари
Не свидја ми се
Улазио сам у игру на туторијалу, али онда сам налетео на грешку, мислим, али сам куцнуо и дошао до преко 10.000 колачића који чекају да буду скувани..
Hamster Cookie Factory Simulácie mbvz
волим то
Ова игра је веома симпатична и веома забавна, али је такође и веома кварљива, са догађајем да ми је игра покварила и није ме пустила да прођем кроз екран за учитавање без обзира колико сам чекао и показало се да сам се вратио у прву фазу. Не постоји начин да повратите податке када их изгубите или ако желите да сачувате своје податке за репродукцију на другом уређају.
Заглављен сам на екрану за учитавање, урадио сам све што сам могао осим да избришем апликацију, што не желим да радим.
Зашто стално уклања хрчке... досадно је враћати их сваки пут...
Супер слатко, свиђа ми се представа. Ипак, све различите врсте валута су помало застрашујуће.
с обзиром да сам чекао да играш овде, то је слатко.
Волим ову игру. Сладак је и једноставан, само је леп начин да проведете време. Плус уживам у чињеници да нема искачућих огласа. Ако постоји реклама, то је зато што сте изабрали да је гледате, а не да вам је наметнута
исти начин игре као и претходна тајкунска игра, само другачија уметност, ако вам се свиђа, не бих је осуђивао.
Прилично забавно, али туторијал је мало дуг и досадан
НЕВЕРОВАТНО је 🤩 слатко је и можете да наставите ако желите 😉. добра игра 🎮
није добро
Слатко, али мало превише млевено, неке ствари су једноставне, неке нису и добијам прилику да добијем хрчка. Не свиђа ми се то уместо тога зашто га не бих направио на козметици уопште. Осим тога, сладак је и диван, то је то.