Post by probustracytar on Feb 24, 2022 9:03:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnogi primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Super City 2022 version ▞▞▞
Platila sam ga za Special edition, bilo je tako lijepo i zabavno. Popravio sam sve likove i zamijenio izgled, ali moj problem je greška u kojem slučaju sam napravio svoj lik heroja i svoju modnu ideju, međutim postoji još jedna koja je ista haljina kao moj lik, ne mislim da je namještena jer sam već vidio da nekoliko lika također nosi istu haljinu kao i ja. Ali ova igra je ipak najbolja!
Da, dobra je igra, ali ponekad kada vas zgrabe i pritisnete tipku za uključivanje, lik padne
Jako mi se sviđa ova igra! jer je toliko ovisna, igrao sam ovu igru prije otprilike 3 godine, ali sam je ponovo preuzeo i igram, igram skoro 3 mjeseca i još uvijek volim ovu vrlo ovisnu igru i molim vas više ažuriranja, molim vas podržavam igračku MDickie dajem vam 5 zvjezdica i hvala ti MDickie!Molim vas, možete li napraviti opciju poteškoće u nije dobro s kontrolama i neprijatelji primaju puno pogodaka, hvala
Trebali biste povećati razinu i odbaciti opciju za više igrača
Prije sam uživao u svom oppo a3s ali sada ne jer u oppo a5s mislim da nije u potpunosti optimiziran i nije kompatibilan jer kad igraš u oppo a3s je puno bolji u oppo a3s ali sada je moj telefon oppo a5s pa molim te popravi to Nedostaju mi stara sjećanja uz ovu igru huhu
Previše reklama i jedva mogu napasti, to je lijepa igra, ali jedva da idem igdje gdje nema kamo zabave i zato sam joj dao tri zvjezdice
Igra je dobra, ali loša grafika, teško ju je nadograditi i razine snage likova nisu točne. Možete li dodati i značajku da možemo komunicirati s drugim likovima
Igrači bi trebali imati sve svoje moći, a ako se mogu transformirati u druge igrače i koristiti njihovu moć, to će biti sjajno
Super City Aventura kgms
Super City Macera Oyunları gqz
Crazy Diner: Cooking Game உத்தி tpnv
MDickie igre su zapravo skriveni dragulji. Jednom kada prođete kroz bizarni umjetnički stil, borbeni sustav sorta jank i lažne likove, ima malo šarma i puno zabave u njima. Puno zabave. MDickie igre napreduju u ludilu šišmiša, a naći ćete ga u izobilju u gotovo svim njegovim igrama, Super City je najbolji primjer za to. Počet ćete s dobrim namjerama, ali bez obzira na sve uvijek ćete ići putem kaosa i uništenja. I kvragu je zabavno.
Ja igro cat Strophie-a I coll al bilo bi bolje kad bi mogli biti neograničeno super heroji!!!! Molim vas popravit to inače bih dala 1 zvijezdu al evo 4 za podršku.!!
Dajem 4 jer kad ju volim ju igram,a kad mi dosadi,deinstaliram.
Ova igra je zabavna, ali igru treba poboljšati grafikoni su loši, vi ljudi koji programirate ovu igru trebali biste je poboljšati kao na primjer batman bi trebao imati svoju određenu igru i život i svoj grad koji on spašava molim vas ljudi da pročitate moju poruku i razumijem što govorim
Moj Supercity trenutno ne radi i imam puno dizajna koje ću izgubiti ako izbrišem igru, mogu li nešto učiniti da riješim ovaj problem? Sviđa mi se igra koju sam upravo dao ocjenom 1, tako da ćete odgovoriti.
Ovo je vrlo zabavna aplikacija i također možete prilagoditi svoj lik, ali imam samo dva problema, a to su, možete li nam dopustiti da koristimo 2 moći, a drugo je da ne možemo ciljati pravu osobu. Također želim vam postaviti pitanje je li komarac jastreb od čudesnog???
Dobra igra, ali mogla bi koristiti neke nove stvari kao što su novi ljudi, nove ovlasti, nova oružja poput toga
Volim igru i uzimanje oblika je sjajna ideja. Možete li napraviti još jednu ovakvu igru koja ima barem 2 ili 3 oblika za transformaciju
ne možemo promijeniti pokrete naših heroja.. Kontrole nisu dobre.. Kada umremo, naše se moći gube i POKREĆE 30-sekundni oglas.. PREVIŠE OGLASA U OVOJ IGRI. MRZIM OVU IGRICU MDICKIE
Ja sam Takshu Ovo je vrlo smiješna igra, ali smo se sprijateljili i onda ih greškom dodirnemo, oni ubiju i onda oni nisu prijatelji i tako je teško steći prijatelje, ali volim ovu igru i školske dane Ali lik se ne može promijeniti u heroj ako netko ubije onda će se promijeniti u heroja i nakon 5 minuta mijenja se u orignal osobu i ima mnogo dodataka i vrlo je teško napraviti prijatelje i दोस्त बनाने के बबे बड़े बड़े पड़े हइने पड़ड़े दे ना पमाग खिमाग खराब हो जाता tako dobro...
Nevjerojatno! Stvorio sam goku vegetu i gotovo sve dbz likove
Zabavno je i super, ali reklame ponekad kad spavam ima neki oglas, a kad odem na drugo područje je reklama pauza je rekla, a onda iskoči oglas to me nervira
htio sam dati sve zvjezdice ali web se ne može držati.spiderman se ne može zamahnuti ili čak imati osjećaj pauka, molim te, možeš li to popraviti.i auti nam trebaju automobili za pljačku s bankom h zašto jednostavno ne dopustiš zlikovci da pljačkaju heroje da ih zaustave oni uzvraćaju i ne bi svako tijelo trebalo imati supermoći, neko bi jednostavno trebao biti normalan i nesposoban uzvratiti pa bi ih zato heroji trebali spasiti i
Ovo je zanimljiva igra koju sam ikada vidio volim je, ali tamo bi trebao biti auto i nova tkanina i kostimi, kosa i cipele
Iako postoje reklame svaki put kada odete na drugo mjesto u gradu, isplati se samo platiti deluxe izdanje kako biste se riješili reklama i omogućili vam dodavanje i promjenu likova. Ova igra je tako zabavna jer vam omogućuje da stvorite bilo koji lik koji želite i da uključite smiješne likove poput onoga kako sam stvorio lik Osame bin Ladena.
Kontrole su strašne. Nemate čak ni vodič koji pokazuje kako se igra
Super City Pakikipagsapalaran gzya
Super City Aventură akhy
Ne sviđa mi se što su protivnici preteški za borbu i nije pošteno, a heroji su totalno slabi i grafika je loša i ova igra izgleda kao da pripada 19-im
Volim igru, ali to je jedna stvar koju želim, a to je da mogu dobiti pomoćnika jer bi moglo biti kao da vi npcs odlučite biti pomoćnik, ali ako npc-ovi kažu ne ako imate lik za kontrolu uma, mogli biste ih natjerati da požele do
Dobro, meni je najdraži ironman auu sto je dobar kad mu napravim cool misice
potrebno je toliko vremena da izađete iz zatvora i dolazi do eksplozije kada pritisnete S
Igra je ok ponekad nije glatka pa se malo poboljšajte na greškama. Također predlažem da možete staviti automobile kao što će na dodatnim životima biti automobila. Igra nije loša nego dobra
Sjajna igra, ali postoji jedan problem. Ponekad slučajni ljudi razgovaraju s vama tijekom borbi, dopuštajući neprijatelju da se oporavi od vaših napada, a čim razgovor završi, ja sam već na podu.
Stvarno mi se sviđa igra, ali problem je što ne možemo promijeniti heroje Wen, uzeli smo jednog i na malim mjestima kao što je zatvorska ćelija vodi se borba pa postaje teško i svi zlobnici neko vrijeme me čuju također pokušavaju ubiti u grupama kako bih ja učinjeno kao
vrlo zanimljiva igra jer sam animator ...... ali dobiti više likova. .....u svakom slučaju dobra je, komedija, igra...