Post by probustracytar on Feb 24, 2022 8:45:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats γεννήτρια πολύτιμων λίθων ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής 2022 version ▞▞▞
Ένα καλό παιχνίδι Battle Royale, αλλά η οθόνη μου παγώνει και μετά γίνεται μαύρη κάθε φορά
Mad GunZ shooting games online Acțiune gtb
Πρώτα στο Battle Royal και μετά στο Multiplayer, οι Hackers είναι κυριολεκτικά παντού! Παρόλο που το παιχνίδι είναι εξαιρετικό οι Hackers το καταστρέφουν! Αφαιρέστε τους Hackers ή προσθέστε μια επιλογή όπου οι παίκτες μπορούν να πληκτρολογήσουν τους Hackers I'd/Όνομα χρήστη για να τους αφαιρέσουν! Είναι πραγματικά ανησυχητικό.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ που θα έφτιαχνα στον ουρανό και θα έδινα μπεκάτσα ανθρώπους, είναι φοβερό. αλλά αν μπορούσατε απλώς να πείτε αν μπορούσατε, θα καταφέρνετε να κάνετε ότι αν κατασκευάσουμε μπορείτε να πυροβολήσετε το κάτω κομμάτι όλα πάνε μαζί του, θα ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά ούτως ή άλλως το παιχνίδι είναι φοβερό.
τελειο παιχνιδι
Μαλακια δεν φορτιζει μην το κατεβασετε δεν μαφηνη να μπο φτιαξτετο
Γεια Λοιπόν, πρόσφατα επέστρεψα στο παιχνίδι και δεν μπορώ να πάρω πίσω το παλιό μου acc που δούλεψα σκληρά, οι προγραμματιστές παρακαλώ απαντήστε και βοηθήστε με
Κατέβασε το Mad GunZ - online shooter 2.3.4 για Android στην τιμή € 0 της Mad Pixel LTD, Καταπληκτικό παιχνίδι σκοποβολής pixel-graphics!
Τέλειο παιχνίδι τέλειο έχει πολύ ωραία όπλα
Είναι ένα διασκεδαστικό, δροσερό παιχνίδι και έχει υπέροχα γραφικά επίσης είναι σαν το Minecraft σε συνδυασμό με το Fortnite.
Ειναι τελειο αλλα θα ηθελα να εχει περισοτερα οπλα και να μην χριαζετε ιντερνετ
Τρομερά χειριστήρια και είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις χρήματα και xp. Νομίζω ότι θα πρέπει να μπορείς να κάνεις πολύ μεγαλύτερη ζημιά και με σουτ στο κεφάλι.
Οι ενημερώσεις απλώς χειροτερεύουν και υπάρχουν χάκερ. 1 όνομα χάκερ στο παιχνίδι είναι χρόνος θανάτωσης και με έχει χακάρει 2 φορές
Ούτε καν κοντά στο να είναι αρκετά καλός
δεν μου ήρθαν ποτέ ξανά όταν έστειλα email σχετικά με τη συντριβή της εφαρμογής μετά από αναβάθμιση όπλων. νέο όπλο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και καμία άλλη αναβάθμιση δεν μπορεί να γίνει τώρα. Δεν το έχω παίξει για περίπου 4-5 εβδομάδες τώρα, καθώς δεν μπορώ να πάρω καλύτερα όπλα. Μην το χάσετε πραγματικά. θα διαγραφεί.
Είμαι χαρούμενος που τα κύρια σφάλματα έχουν πλέον διορθωθεί, αλλά για μένα όταν φτιάχνω χάρτες δεν μπορούσα να διαγράψω πράγματα που τοποθετώ, αλλά κατά τα άλλα είμαι ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα συνεχίσω να το παίζω
Μόλις χρειάζεται internet?
Το παιχνίδι είναι καλό. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί χάκερ στο παιχνίδι και το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο να χακάρει. Είμαι 12 και χάκαρα το παιχνίδι εύκολα. Προφανώς δεν θέλω να παίξω το παιχνίδι με αθέμιτο πλεονέκτημα, αλλά λέω απλώς να απαγορεύσω τους χάκερ. Σας ευχαριστώ πολύ
Mad GunZ jeu en ligne, shooter Action uvx
υπέροχο παιχνίδι. Αλλά κάθε φορά που παίζω τη λειτουργία Battle Royal, με αποσυνδέει. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ.
Αυτό το παιχνίδι χρειάστηκε πολύ για να φορτώσει.
έπος
Τελειοοοοοοοοοοοοοοοο
Mad GunZ: online game Laga nmbe
Spirit of Justice Eventyr ywt
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό που θέλω να το παίζω όλη μέρα
Μπόρεσα να το παίξω, αλλά στη συνέχεια κάθε φορά το έπαιζα αφού απλώς έπεφτε κάθε φορά.
Δεν θα ενημερωθεί παρόλο που έχω 10gb δεδομένα και πολύ χώρο αποθήκευσης
ναι υπέροχο, αλλά μέχρι να το καταστρέψουν με την ενημέρωση του και να προσθέσουν um, επιτρέψτε μου να πω τουλάχιστον 300 mb!!!Αλλά τίποτα σπουδαίο δεν είχε μόνο δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις που δεν με αφήνουν καν να παίξω. Έχει ήδη ενημερωθεί 5 φορές σε 3 ημέρες!, Νομίζω?!?
καλό παιχνίδι προτείνω να το κατεβάσετε αλλά δεν το βαθμολόγησα με πέντε αστέρια γιατί τώρα τα χειριστήρια για να μετακινήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής είναι αργά και καθυστερημένα
Φαίνεται κάπως άδικο γιατί ορισμένοι παίκτες έχουν ήδη υπερισχύσει πανοπλίες και όπλα, ενώ από την άλλη έχουμε μόνο κακά όπλα και επίσης το σύστημα ανταμοιβής είναι αρκετά φτωχό, όπως κάποιος που δίνει 1-10 νομίσματα αυτές τις μέρες και το χειρότερο είναι ότι μπορείς να πάρεις 1 νόμισμα.
Ένα πολύ καλό παιχνίδι fps είναι κάπως σαν το fortnite στην κατασκευή χαρτών και μου αρέσει, μπορείτε επίσης να έχετε φίλους και να συνομιλείτε μαζί τους, είναι πολύ ωραίο.
Λατρεύω το ότι δεν συμβαίνει τίποτα με το παιχνίδι, είναι απολύτως εντάξει σε υπολογιστή και κινητό, αλλά αν μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των χειριστηρίων, εκτός από αυτό όλα είναι πολύ καλά και ίσως όταν ανεβάσετε το κινητό σας να είναι τόσο υπέροχο όσο ο υπολογιστής, ευχαριστώ και αυτό όλα προς το παρόν.
Δεν μου αρέσει αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες με κερδίζουν τόσο γρήγορα και δεν είναι καθόλου επαγγελματίες
Φοβερό παιχνίδι που μου θυμίζει fortnite και call of duty
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν δυσλειτουργίες που θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερους χάρτες και περισσότερα gunz και περισσότερη πανοπλία να κάνουν τα όπλα και την πανοπλία λιγότερο ακριβά. Προτείνω ότι είμαι στο επίπεδο 16, είναι δύσκολο να σκοτώσεις Peaple. ίδια gunz στο battle royale κάνε κι άλλα gunz και πρέπει να αλλάξεις χάρτη και στο battle royale έπαιζα από τότε που ήρθε το battle royale στο παιχνίδι του και δεν αλλάζετε τίποτα όταν κάθε φορά υπάρχει ενημέρωση τσεκάρω το battle royale και τους χάρτες τίποτα
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά παρακαλώ προσθέστε squad ένα duo's σε battle royal mode που για να μπορούμε να παίξουμε με τους φίλους μας αντί να είμαστε εναντίον τους και γι' αυτό δίνω στο παιχνίδι 4 αστέρια
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά επειδή με χτύπησε κάποιος στη λειτουργία Battle Royale, δεν μπορώ να κουνηθώ, εξακολουθώ να βλέπω το κουμπί άλματος του joystick και το κουμπί πυρκαγιάς, αλλά η οθόνη είναι μαύρη και δεν μπορώ να κινηθώ, παρακαλώ διορθώστε το
ειναι ωραιο παιχνιδει και επιτελους εκανε updete
Mad GunZ ігри стрілялки онлайн Екшн eovu
Παιχνίδια Σκοποβολής σε Τρίτο Πρόσωπο - CrazyGames